2 gånger högsta nivå – forsätter det

Sverige och guldet går bra nu. Sverige och börsen har noterat högsta nivå någonsin. Guldet har sin högsta notering igen på 14 dagar

Kortsiktigt och även långsiktigt kan det kännas som 2 trygga hamnar att investera sina pengar i. Sveriges aktier och börsen går fortfarande bra, det känns som stabilt läge med tanke på att riksbaken håller sina nivåer på ränta genom senaste informationer helt fram till 2016.

Det känns inte som det är att spekulera allt för mycket att börsen fortsätter uppåt genom flera månader ännu, USA fortsätter också i positiv riktigt – och det är ofta här i vinter tiden som börsen fortsätter att stiga.

Det gamla traditionella snack om att köpa i august och sälja i Maj , håller fortfarande ganska bra.

Guld på kortsiktsinvestering

På kort sikt och Guld priset inom binära optioner, finns det ett par osäkerhetsmoment, framförallt var dollar hamnar , om Olja sjunker ytterligare i pris och hur hårt ett press som Oljeländer kan fortsätta att lägga både på Irak men numera även Ryssland.

Så länge det pressas på oljepriset, fortsätter med stor sannolikhet guld priset att stiga. Frågan är bara hur långt tid det fortsätter.

Så ytterligare ett par veckor är det “put” option både på Sverige börsen och på Oljepriser enligt flertalet röster och analyser.

Posted in: