Topoption recension och information

TopOption drivs av en stor arrangör som heter markets.com – det är snack om en av de tunga i klassen binära optioner och forex handel. Skillnaden är så att du kan starta för så lite som 100 dollar. Ja, du läst rätt 100 dollar.

Med alla de fördelar som TopOption kan visa fram, både låga insättningsnivåer, hemsida på svenska och bonus också på låga insättningsbelopp så är det klart värt att se denna vägen. Hemsidan är väl fyllt ut och det finns många vidoer, ekonomiska kalendrar och andra tillgångar att hjälpa dig till en bra start.

En bra e-Bok att hämta ner gratis med 5 små tips är också fin och extra läsning.

De har att erbjuda ett stort antal binära optioner, helt klassiska optioner, One Touch, Pro Optioner, speed Master och en Touch/no touch – så det finns mer än tillräcklig att välja mellan.

Insättningsmetoderna fungerar fint och enkelt med både kreditkort eller banköverföring. Du får Bonus från insättning på 200 dollar och uppåt. Hör med dem innan du sätter in pengar första gången.

Plattformen


Plattformen har ett stor utval av aktiver

  1. Aktier (ex. Gazprom, Coca-Cola, Google)
  2. Valuta (ex. USD/CHF, EUR/USD och EUR/GBP)
  3. Råvaror (ex. Majs, socker, vete)
  4. Index ( ex. Dubai, NIKKEI225, DOW och DAX)

Här är 5 bra punkter för att välja TopOption som mäklare


  1. Lägsta insättnigsbelopp i branschen från 100 dollar
  2. CySec regulerat på cypern
  3. Klar till mobil handel
  4. Enkel hemsida på svenska
  5. Proffs handlare till nybörjare – här passar alla

Vad saknar TopOption


Egentligen inte något – man kan alltid säga att som helt nybörjare och första gången så är ett demo konto alltid att föredra, men när man samtidigt kan starta för så lite som 100 dollar så är det helt klart här man bör sätta in sina första pengar på binära optioner om du är nu.

TopOption rating


Totalt sett ger vi TopOption följande ratings


BÖRJA HANDLA