Stockpair recension och Information

En av de nyare spelare på marknaden för binära optioner är Stockpair. De har funnits till sedan 2010 och är också på det senaste året kommit med en helt svensk plattform, information och sign up på svenska.

Stockpair har också en mycket enkel site, att navigera sig runt på och att den är på svenska hjälper också till att lättare hitta runt snabbt på hemsidan. Sitet är också rent och enkelt, inte för mycket informationer, men heller inte för lite för att se för enkelt ut. Det är minimalistiskt och något som vi i Skandinavien ofta gillar.

Stockpair Erbjuder Ett Stort Utval Av Aktiver


Upp till 150 olika aktiver gör Stockpair.com till en av de binära options mäklare som erbjuder flest aktiver. Det är aktiver inom områdena valutor, råvaror, aktier och aktieindex.

  1. Aktier (ex. Renault, BP, eBay)
  2. Valuta (ex. USD/CAD, EUR/JPY)
  3. Råvaror (Guld, Olja och Silver)
  4. Index (DAX, FTSE, S&P)

Stockpair – binär options mäklare – support och hjälp


Med 24 timmars support på telefon, mail eller livechat håller Stockpair en mycket hög kundservice både på svenska och engelska. De understödjer också flera andra europeiska språk. Det finns flera konton som passar allt från nybörjaren till den garvade trader att pröva Stockpair.

Du startar ditt binära options konto från 200 dollars och har en return på upp till 85% på dina optionshandlar hos Stockpair.com. Du skall räkna med att få få erbjudanden flera gånger i veckan om de olika bonusar eller andra fördelar du får hos Stockpair.

Stockpair har en riktigt bar marknadsöversikt, deras Insight del, med bra nyheter, tydliga budskap och bra grafiska instrument. Dessutom är allt överskådligt i en enkel kalenderform. De är regulerade hos CySEC på Cypern, som de flesta andra här på Bank-Invest.eu och som på så många andra binära optioners sidor, är det valuta som är den största delen.

Det framgår inte direkt på deras hemsida vad som krävs för att få en personlig trading expert, men det finns att tillgå, då får du tillgång til större diagram om de olika aktiver de erbjuder.

Med denna unika trading partner finns nu alla möjligheter att pröva binära optioner på en mycket fin svensk mäklar plattform och språk. Här finns de senaste trends och nyheter för online daytraders – med fina medlemsskapsförmåner är det helt klart värt att pröva stockpair.com

Stockpair rating


Totalt sett ger vi Stockpair följande ratings


BÖRJA HANDLA