Opteck recension och information

Opteck är annorlunda mot flera andra plattformar som vi tidigare har tittat på hos våra recensioner. Opteck har valt att arbeta med sin helt egen software lösning och uppsättning, jämfört många andra som valt software lösning från SpotOption eller Marketpulse.

Söker man en plattform, som är tillgänglig hela tiden är Opteck en riktigt fin lösning. När du är på farten och vill trade, så har Opteck en av de allra bästa mobil lösningar via en gratis APP till både iOS och Android.
Opteck Mobile APPOpteck är mycket internationellt orienterat men inte en särskild skandinavisk fokus, som vi har hos flera andra här på Bank-invest, men är helt klart till för dig som prövat någon annan plattform först och får här en ytterst profesionell välkomst. Här handlar du de stora finansiella optioner online.

Opteck plattform erbjuder många aktiver:


Opterck erbjuder binära optioner på fler än 70 olika aktiver, bland annat följande:
 1. Aktier (ex. Adidas, Amazon.com Inc, Siemens AG)
 2. Valuta (ex. EUR/USD, EUR/JPY)
 3. Råvaror (Guld, Kaffe och Koppar)
 4. Index (Hang Seng, NYSE Composite index, NASDAQ)

Ovanstående är exempel på aktiver som Opteck erbjuder och har på sin plattform. De har också flera och mycket populära och stora internationella bolag.

Här är 5 anledningar till att välja Opteck.com


 1. Unikt och användarvänligt software
 2. Stort utbud av internationella aktiver
 3. Marknades bästa mobil plattform
 4. Bra och snabb kundservice
 5. Demokonto som möjlighet

Mjukvaran från Opteck är helt unik innan för handel med binära optioner. Det är en av de bästa plattformar som vi har sett på marknaden. Opteck har möjligheten att göra sig unika från mängden, just för att det är deras eget software och plattform.

Opteck trading Room
Opteck har följande trading verktyg:

 1. High/Low
 2. On Demand
 3. One Touch
 4. Range

Binära optioner handlas i stor grad på samma sätt som hos andre plattformar, dock är deras Range model helt nytt. Här sätter man både en över och under “target price” for positionen.

Vad saknar Opteck?


Opteck saknar det skandinaviska touch om man önskar skandinaviska aktier, som Mærsk, SAS, Ericsson eller Volvo. Den lösning får du inte hos Opteck – dessutom är Opteck under ansökning för en regulering som de förväntar att snart ha på plats.

Opteck rating


Totalt sett ger vi Opteck följande ratings


BÖRJA HANDLA