IG Markets recension och information

Varje dag kan man följa med IG markets hos OMX, absolut en av IG markets största assests och värden är att de är starka i skandinavien och framförallt här hemma i Sverige.

OMX är den svenska Topp 30 – som kan handlas både inom binära optioner och också på CFD handel plus mycket annat hos IG markets.

Morgon rapporten som följer från IG markets är tydligt och ett mycket bra redskap för dig som trader att följa med inte minst från IG markets OMX del – där IG Markets är mycket starka och har sina klara stora fördelar och är bra på den analytiska delen.

Här hittar du stora och starka aktier som bland annat H&M, Nordea Bank, Ericsson, Handelsbanken och Swedbank , bara för att nämna några av aktörerna. Handlar du binära optioner, skall du vara medveten om att det svenska OMX hos IG markets är inte den marknad som fllyttar mest på sig – därmed sagt att det inte är upplagt för binära optioner men känner du sig säker är OMX definitivt en del av IG markets delar du skall se på.

OMX historiskt sett det sista året 2015 : Så har OMX flyttat sig mellan punkt 1369 till 1720 som högst, de sista 3 åren har OMX en uppgång på ca 27,3 procent enheter – så det är klart en marknad på uppgång.

Optionerna hos IG är ofta lite längre, en vecka och håller inom området Bear/kort eller Bull/lång. Du kan enkelt följa med i OMX och hur denna marknad flyttar på sig, för att hitta den riktiga option för dig att handla. Lär från de långsikta optioner, flytta över det till binära optioner för att få succé med OMX.

Demokonto hos IG markets


Du har möjligheten att öppna ett demokonto hos IG markets, det är en fantastiskt sätt att lära sig plattformen, som är betydligt mer avancerad och större än en vanlig binära options mäklaren demokonto.

Här har du alla typer av plattformar från IG markets presenterat på deras demokonto – Du får 100.000 kronor satt in på det fiktiva demokonto hos IG markets. Så är det bara att godkänna sin e-mail adress, så är du igång och kan pröva av krafterna på demo kontot. Du kan ha flera produkter och flera handlar igång samtidigt. Så klarar du både Binära optioner och att se på CFD eller forex handel samtidigt, så kan du följa dem live på ditt IG markets demokonto från Sverige.

Demokonto är något som annars verkligen saknas i just binära options världen. Det är få mäklare som erbjuder demo. Det prövas annars ofta att få en fin bonus, som så kan jämföras med demo version även om du skall göra en mindre insättning för att få din bonus på mäklar sidorna.

Ig Markets demokonto skall ses som ett fantastistk supplement att utnyttja, så att du får chansen att pröva mer än binära handlar hos IG och kan redan här röra dig till mer avancerad online trading – men det krävs rutine och historik, annars kan du fort förlora dina fiktiva 100.000 kronor – så du skall inte se demo konto hos IG market som en lek , gör det seriöst eller låt bli att göra det överhuvudtaget ! Det är en bra regel för alla typer demo konto oavsett om det är spel, finans handel eller andra saker på nätet.

IG Markets på DAX


DAX eller Deutsche Boerse AG – som det egentligen heter är en jätte i Europa. Märkligt nog har vi i Sverige aldrig riktigt haft någon förkärlek till att investera i Tyskalnd, inte som privatpersoner – våra banker sitter på stora fördelar i Tyskland. Vi som privatperson har ofta valt att följa med i engelska nyhter och således också kan enklare att hålla sig till England eller USA.

Det är ett stort fel att inte vara mer aktiv på privatsidan inom DAX – det är som sagt var en jätte och inte hos IG markets.

Det är en marknad som alltid rör på sig, den influeras stort från både USA, england med också när Sverige, Norge, Danmark och Finlad är en av de största samhandelsländer för Tysklan och påverkar bestämt DAX.

DAX är enkelt att hitta hos IG markets och finns tillgänglig från flera platser på IG´s plattform ute i menyen till vänster. DAX är en rolig marknad att se på, först för att det inte är så många privatpersoner i Sverige som ser på det, men vi har mycket mer gemensamt med Tyskland än så. Vi följer ofta från svenska omx – lite i efterspåren från DAX, det är lite storebrorskänsla från DAX över till OMX.

Du kan lära mycket att gölja med från IG markets, på det som händer i Tyskland, investera mindre belopp där och så fullföra större handlar om det som hänt i Tyskland också händer senare i Sverige under samma kategorier.

Skatt och Deklaration – IG Markets


Du skall själv uppge både skatt och deklarera för dina köp, investeringar hos skatteverket för allt vad du gör hos IG. Det är regulerad handel, precis som du får avdrag på skatt för lån, räntor eller andra utgifter.

IG markets är med på listan hos Finans Inspektionen i Sverige (FI). Då IG markets är en av de allra största aktörer inom finans handel, gäller det också om att du som trader, följer deres anvisningar och regler. Det krävs för att man skall upprätthålla sina Licenser för finansiell handel över hela världen.

Som tur är har deklaration blivit enklare de senaste åren med hjälp av IT och online versioner, det gör det också enklare att hänvisa till ditt konto hos IG markets – om du har förluster eller vinster på dina finans investeringar. Se till att som alltid vara i tid med din deklaration, du kan få böter om du lämnar in för sen – och det är ju riktigt dumt, när man istället kan använda de pengar till att investera för att få dem att växa.

Normal deklaration i Sverige faller första veckan i Maj – du kan göra det tidigare online, och det räknas hos IG markets som vanligt skatteår. Välj rätt år för Skatt – gör din deklaration i tid och använda IG konto, som hänvisning till Skatt.

Skatt är som vanligt finansiell handel och följer också din privata skatt – så det är inga konstigheter – det kan se lite annorlunda ut och du valt att investera som ett bolat i Sverige – det kan vara både fördelar och nackdelar med det, rent skattemässigt – om du tänker i dessa banor, se så till att fråga din revisor innan du startat investeringsbolag och har dina IG markets konto i bolags form. Det är också en annan registreringsprocess hos IG markets om du väljer firma som investeringskonto.

Det är ditt ansvar att redovisa till Skatt och göra din deklaration. Det spelar ingen roll om det är som privatperson eller bolag – du står till ansvar för skatt och att få in din deklaration i tid.