BDSwiss recension och information

BDSwiss trading plattform är enkel och lätt att förstå, det är enkelt att navigera runt och hitta de enkla funktioner som du har behov för. Man man välja språk till svensk eller norsk om man föredrar det, annars fungerar det också på engelska.

BÖRJA HANDLA

Plattformen


Plattformen erbjuder ett varierat utval av aktier att välja mellan:

  1. aktier (APPLE, Google, COCA COLA)
  2. valuta (EUR/USD, EUR/JPY)
  3. råvaror (Guld, Olja)
  4. index (S&P 500, NASDAQ)

Här är 5 god grunder att välja BDSwiss:


  1. En av de allra högsta utbetalnignar – upp till 89%
  2. Minsta inbetaling på endast 100 Euro
  3. Lägsta insats på binära optioner endast 5 Euro.
  4. EU regulerat hos CySEC
  5. Mycket bra support på E-post och Telefon

BDSwiss är helt bestämt en av de förande plattformar med binära optioner. Deras låga minimum politik bekräftar att de gör det riktigt bra för traders. Hos BDSwiss blir du inte pressad ut i att göra större investeringar eller inbetalningar. Det gör bestämt att BDSwiss är en populär plattform, där du som trader fortsätter att investera.

BDSwiss?


Till traders som gärna vill använda sin mobil – finns ännu ingen APP – därmed kan du använda sitet från stationär eller bärbar dator. Dock är utvalet ganska smått hos andra plattformar med mobila möjlighter, så egentligen ingen grund till att välja bort BDSwiss för det.

BDSwiss har inte möjligthet till demo konto för nya traders, men deras låga minimums politik med 200 Euro och 5 Euro per investering, så är det en låg insats som man kan starta med, på binära optioner. Det är bara att starta med de små investeringar och bygga upp din erfarenhet hos BDSwiss.

BDSwiss rating


Totalt sett ger vi BDSwiss följande ratings