Banc de Binary recension och information

Banc de Binary är en av världens största inom den finansiella trading världen, de samarbetar med finansiella mäklare i mer än 80 länder och har huvudkontor på Wall Street i New York. Banc de Binary är med över 200.000 registrerade handlare en av de största aktörer inom binära optioner.

BÖRJA HANDLA

Support och Tjänster


Hos Banc de Binary erbjuds flera olika kontrakttider, allt från 60 sekunder, 15 minuter, 30 minuter, 1 timma eller upp till 1 månad. Banc de Binary har också en gratis APP som gör det hela möjligt för dig att slå till på alla tidpunkter på dygnet på computer, smartphone eller tablet. Banc de Binary erbjuder handel på binära optioner på över 90 olika aktiver – så här finns alltid möjligheten att handla när en god handel dyker upp.

Plattformen


Plattformen erbjuder ett varierat utval av aktier att välja mellan. Banc de Binary erbjuder handel på binära optioner på över 90 olika aktiver som bland annat inkluderar:

  1. Aktier (ex. Apple, Coca Cola, Louis Vitton)
  2. Valuta och Forex (ex. EUR/USD, EUR/JPY)
  3. Råvaror (ex. Guld, socker, vete)
  4. Index (S&P 500, DOW, NASDAQ)

Här är 5 bra punkter för att välja Banc de Binary


  1. En av de högsta utbetalningarna – helt upp till 91%
  2. Cysec regulerat
  3. Handel med mobil och tablets (hämta APP efter registrering online)
  4. Handel  från endast til $1
  5. Demokonto

Banc de Binary har licens från CySEC och är dermed regulerat inom EU via Cypern.
Är du ny inom Binära optioner erbjuder Banc de Binary ett Demo konto, där du kan testa dina färdigheter.

När du upprättar ett demo konto har du tillgång till expert traders, som kan hjälpa och guida dig genom Banc de binary plattformen.

Vad saknar Banc de Binary


Banc de Binary ligger i den högre delen när det gäller att starta ett riktigt trader konto på minimum inbetalning på $250. Det kan försvaras av deras stora demo konto – som gör det möjligt att pröva sina krafter med plattformen helt gratis.

Banc De Binary rating


Totalt sett ger vi Banc De Binary följande ratings