24option recension och information

24option, har sin bas i London och erbjudit handel med binära optioner sedan slutet av 2010. Det vill säga att denna trading plattform är ganska ny men samtidigt mycket bra och mycket modern – ser med andra ord ganska häftig ut i bland annat design.

BÖRJA HANDLA

24option har också både en mobil plattform och en tablet plattform. Det gör det ännu mer användarvänligt, så att du kan välja att använda ditt konto både på din smartphone och din table. Här kan du överblick över dina goda handlar hela tiden.

Plattformen


Plattformen har ett stort utval av aktiver att välja mellan:

  1. Aktier (ex. SONY, Google, Microsoft)
  2. Valuta och Forex (ex. EUR/USD , EUR/JPY)
  3. Råvaror (ex. Guld, Olja, Kaffe)
  4. index (S&P500, DUBAI, NASDAQ)

Här är 5 bra punkter för att välja Banc de Binary


  1. En av de högsta utbetalningar – helt upp till 89%
  2. Erbjuder “buy back options”
  3. Handel på mobil och tablets
  4. Video center med bra kunskaper och utbildning för handel med binära optioner
  5. Stor variation i tidshorisonten för handel

Här erbjuds handl med stor variation i den korta handel – 60 sekunders, 2 min, 5 min, 10 min och 15 minuters. Vill du ut av din handel tidigare är det också möjligt då 24optinos erbjuder att köpa din option tillbaka, så att du inte förlorar hela din investering om du satsat fel och se det innan utgången av optionen.

Vad saknar 24option


24options har ett minimums deposit och start på $250. Kontot kan startas i Dollar, Sterling Pund eller Euro. När det inte erbjuds demo konto är det ett av de högre minimums deposit på markanden. I skrivande stund är inte 24options licensierat hos CySEC – men vi har information från 24option at ansöknings processen är igång och vi har heller aldrig får negativa kommentarer om 24option – med andra ord bara ett tidspunkt innan de är licensierade.

24option rating


Totalt sett ger vi 24option följande ratings