10Trade recension och information

En av de allra snabbast växande plattformar och binära options mäklare i världen är 10Trade, det är en proffs team som står bakom och har många år på nacken med finans investeringar och även inom området binära optioner och forex handel.


Du skall helst ha prövat binära optioner tidigare innan du startar hos 10Trade, även om deras utbildningscenter är bra och de prövar att hjälpa nybörjaren – så är det här som flera av de mer meriterade traders finner sin dagligdag inom binära optioner.

Varför? Framför allt är det stora bonusar att hämta, men det är först vid större inbetalningar och insättningar. Teamet bakom 10Trade och kundsupport är ytterst proffesionell och har många års erfarenhet – även på hög nivå inom finansområdet.

Säkerheten är på topp – men det rekommeneras att läsa igenom hemsidan noggrant innan du skall sätta in dina första pengar. Det gäller de flesta binära options mäklare, men här på 10Trade är de extra noggranna för din säkerhet. Se deras förklaring på Banking sektionen hos dem. Det kan känns lite gammaldags men är som sagt var för din säkerhet.

Som en av de första binära options mäklare har 10Trade väntat till hela proceduren med Cysec regulering kommit helt på plats – ja, flera andra har startat innan och det finns också dem som fortfarande ansök och väntar på sin Cysec regulering. Detta kan igen ses som ytterst proffsigt och att det gått fort för 10Trade att komma in i den regulerade finansvärlden.

5 fördelar att välja 10trade

Det finns många fördelar, speciellt att de är ytterst proffsiga och har många års rutin på området finanas och online trading i hela teamet bakom 10Trade.

 • Cysec regulerat från starten
 • Bra utbildningscenter
 • Bästa supporten
 • Mobil APP tillgänglig
 • [/list]

  Vad saknar 10trade binär options mäklaren

  Det saknas svensk hemsida och svensk support men det uppvägs genom en riktigt bra och enkel hemsida som är lätt att registrera sig på och som fungerar klockrent i finansvärlden. Det kunde vara enklare att använda kreditkort och att ta ut pengar – läs om deras regler och villkår för Banking innan du gör en insättning – men det har givetvis med säkerhet att göra. Var säker på att följa instruktionerna hos 10Trade.com för den bästa upplevelsen.

  10Trade rating


  Totalt sett ger vi 10Trade följande ratings


  BÖRJA HANDLA