Val av Strategier för att handla binära optioner

Strategier ger inte någon garanti för succé för binär options handel, men ofta visar det sig inom flera finansiella aktiver att det är mest profitabelt om man har en plan för sin online handle och investering. Binära optioner har som alla andra trading-möjligheter den negativa sida att du kan förlora dina pengar – så varför inte handla smart?

Binära optioner har inte några avgifter eller andra omkostnader som är hängt upp på dina handlar, därmed kan du handla så ofta som du vill – detta är en stor fördel då de pengar du sätter in är det reella kaptital som du kan trade for på binära optioner. Därmed også sagt att du kan ändra strategier beroende på markanden utan att dina pengar försvinnner i den blå luft pga utgifter vid de olika trades. Binära optioner är ofta byggt upp på flera och mindre handlar – det är nog den allra mest kortsiktade model av online trading i hela världen.

Varför bygga sin handel på en strategi?

Det fina med binära optioner och handel på dem är att du kan anspassa dina strategier för dina marknadsförutsägelser – kom ihåg att du med antingen CALL (köp) eller PUT (sälj) option kan tjäna pengar både om marknaden stiger eller faller. Välj den strategi som passar om marknaden är bearish, bullish eller neutral. Är du van till aktiehandel och många av de faktorer som finns inom aktiehandel är du redan gott på väg att känna de termer som man andvänder här.

Notera att flera binära options sidor på nätet omtalar de olika verktyg som finns som en strategi – t.ex. Ladder trading, Pair Trading eller One Touch. Dessa kan ofta användas ihop med en strategi, men är i sig självt inte en strategi. Några strategier passar helt enkelt bäst in på någon av dessa handelsformer – men det bör inte uppfattas som en strategi.

Strategier för binära optioner

Vissa aktier, index, råvaor samt valutapar är bättre till kortsiktiga investeringar än andra. Som daytrader ser man ofta på: Likviditet och volatilitet i de enkelnämnda aktiver. På Binära optioner behöver du nödvändigvis inte se så mycket på votaliteten, då man på binära optioner inte behöver eller letar efter de stora utsväningar för att tjäna fler pengar – de procentuella utsväningar ändra inte din tillbaka betalning på din investering, då det är en fast procentsats som betalas tillbaka inom binär options handel.

När du väl känner till det aktiv som du letat efter och som du vill handla med – gäller det att hitta kända strategier för att handla. En av de mest kända verktyg här är analys med Candlestick diagram. Det kan bli en mycket “vetenskap”, men lär dig och håll dig till et par enstaka i starten och bygg vidare – 2 av de mest kända är Engulfings och Dojis till teknisk analys.

Flera daytraders hänger upp mycket på sin handel till nyheter, som ofta kan flytta marknader och göra det snabbt – just binära optioner är enkelt att handla snabbt och ger således en klar fördel om man väljer sina strategier på grund av den vanliga nyhetsström från diverse nyhetsbyråer. Reuters Finans, måste sägas vara något av det som kommer med flest nyheter dagligt.

Posted in: