Vågor med pil nedåt i dagens optioner

Hela aktievärlden räknas i dag att få ett litet fall. Det går lite vågor från i går och det är de flesta med en pil nedåt också inom våra binära optioner.

De europeiska aktiemarknader verkat att få ett fall hos de flesta som start. Det tyder på fall mellan 0,3% och till 0,5%. De flesta future index´s visar det samma, så det är ganska säkert att räkna med. Det känns ocks som om det borde vara en liten nedgång här i Januari månad efter både dollar race och aktie race i stort sett i hela December – lite känsla av hang over i Januari.

Dagens nedgång kan också hänvisas till de vågor som startade i går med en mycket överraskande nyhet från Centalbanken i Schweiz att slappa schweicher franc helt fri mot Euron. Det har tidigare funnits ett tak på detta.

Det har gett oro och flera uttryck både inom export marknader och finans sektorer från Schweiz och även stora klockproducenter kommer att få svagare marknader, eller så går exklusiva klockor upp ytterligare i pris i framtiden.

Gårdagens aktietal från de stora börserna i både Sverige, Danmark och USA kom ut med fina plus – men startar alltså dagen negativt. Så plus på binära optioner i går och i dag ser det ut som ett fall för binära optioner.

Här från den 20 Januari och till slut Januari, är det igen större årsrapporter, halvårsrapporter och kvartalsrapporter som släpps, så var med i den ekonomiska kalendern, så att dina investeringar på binära optioner blir succéfulla.

Posted in: