USA styr dina binära optioner

Ett mycket neutral uttalande från den amerikanska centralbankchefen Ben Bernanke – sände världens aktiemarknader i knä här torsdag en negativ börsöppning – Denna negativa hållning kommer påverka marknaderna hela veckan.

Flera analytiker är ute och påpekar att det är ett positivt uttalande. Det neutrala uttalande om att trappa ner och sedan avveckla uppköpsprogram av stats och real obligationer man har användt för att boosta ekonomi i USA är ett sundhetstecken för att den amerikanska ekonomien är på bättringsvägen och klar till att stå på sina egna ben igen.

Uttalandet påverkar dock hela finansmarknaden i sådan en grad att man skall passa riktigt gott på med handel på sina binära optionen. Notera att när aktierna faller, påverkar det allt från räntor till obligationer och valutor. Ett fall på aktier flyter ofta investorer till en mer säker hamn som kan var råvaror och då är ofta guld något som för uppmärksamhet.

En sak är dock säker – det blir helt säkert kul att handla, så som marknaderna har reagerat så är det full fart på handeln i USA och det är bestämt en reaktion på väg på Wall Street.

Posted in: