USA marknad uppåt efter mittvägsval och i en lång period från November

Ja, mycket tyder på det – men inte bara på grund av mittvägsvalet i USA i går. Men perioden från November till April är den starkaste i USA om man ser på långa historiska siffror.

Följer du med i USA´s marknad och har du historiska siffror med dig ? här kommer iallfall några och det är från flera olika nyhets informationer men också andra analytisak instrument som mer eller mindre visar de samma uppgågnar. De senaste 60 åren, så har amerikanska marknaden i gennomsnitt ökat med över 16% just i vinterperioden om vi kan kalla det så här i Sverige.

Från start november till sist i April – växer den amerikanska marknaden historiskt sett med just så många procent. Det påverkar givetvis både valutkursen på dollar och även olika valutaparningar i världen. Det kan ha en stor påverkan på dina binära optioner och om du skall handla långsiktigt på de olika index från USA´s börser här i vinterhalvåret när det börjar bli mörkt utanför – så är de amerikanska börser öppna när du kommer hem från jobbet.

Ta och undersök lite närmare, vad som händer på den amerikanska sidan nu, följ med på Yahoo finance, eller bloomberg nyheterna – så är du bra med i starten här i November, känns det bra och positivt så är chansen stor att det fortsätter hela vägen till och med April.

Långsiktiga binära optioner

Där skall du framför allt se på olika index optioner, som har mer historik med sig och du kan känna dig en smula mer trygg än de korta valutaparningar inom Forex som kan gå väldigt fort. Här är flera exempel på amerikanska index optioner:

  • NASDAQ
  • SP&500
  • DOW

Plus deras “future” möjlihgeter inom långsiktiga binära optioner:

  • NASDAQ Future
  • SP&500 Future
  • Dow Future

Här har du en stor chans att tjäna fler pengar men det är på längre sikt med dina options trading köp.

Posted in: