Uppgången är inte slut ännu för aktiemarknaderna

Det är positiva reflextioner i hela världen i dag Torsdag.

Både en starkare krona, lägre olje priser och låga räntor gör att aktiemarknaderna fortsätter sin framgång i världen. Det gäller även på Stockholms börsen.

Efter en framgångsrik höst, räknade en del finansanalytiker med en mindre rekyl här i starten av 2015. Det kan vi flytta längre in i framtiden, hela den positiva utveckligen fortsätter – även om ECB har problem att få gång i den europeiska ekonomin.

Det är fortfarande rykten om stora åtgärder och ekonomiska program och det behövs om tåget skall fortsätta på samma kurs. Oljan kan spela en stor roll och ge ett ordentlig bakslag på ekonomin i hela världen.

Följ med i oljepriserna och gå put option i motgång

På de binära fronter, kan man enklare och i kortare form se vad som händer med aktiemarknaderna när t.ex oljan flyttar på sig i pris. Nu har det var stor nedgång och därmed ofta kraftiga uppgångar i aktier.

Således kan du satsa på att om oljan får en prisuppgång att aktierna i första hand kommer att gå ner, det finns fler perspektiv som spelar roll givetvis och kom ihåg att handel med binära optioner och andra finanshandels former som CFD med hävstångseffekt är mycket riskfyllda och skall ses som en kortsiktig investering och större chans än aktie eller fonds investeringar.

Stockholms börsen håller i sig och visar positiva tal här i stort sett hela Januari – och ännu syns inte några tecken på nedgång.

Vi på Bank-Invest forsätter följa uppgången på aktiemarknader och fallande priser varje dag – har du andra tips som du vill ge oss, får du gärna skriva in på sverige@bank-invest.eu. Vi tar gärna inom tips och publiserar dem ofta.

Posted in: