Tysk ekonomi i framgång och kvartals rapporter

Vi kan förvänta fina ekonomiska tal från Tyskland de närmaste veckorna och det kan rädda ytterligare fina aktiekurser i stigning hela sommaren, vilket måste ses som styrkta besked för Europa och absolut inte är vanligt.

Avkastningen på Tyska Dax30 har varit fin i flera månader och det ser ut att fortsätta, detta ofta satt i förhållande till att bland annat oljepriser är låga och produktioner fortfarande stor i Tyskland. Det är också positiva trends i Tyskland på både jobb sidan och även från konsumtions tal. Det är flera stora kvartals rapporter de närmaste dagarna i Tyskland som kommer att ge ytterligare fingervisning vilken väg det kommer att gå.

Historien från Tyskland visar också att under framgång, så fortsätter ofta framgångarna från Tyska Dax30. Det är flera vinster att hämta på kort tid i Tyskland och tyska aktier.

Hemmafronten med kvartals rapporter

Danska/tyska pandora – stort smyckeföretag som växit enormt de sista åren med stora franchasing delar kommer med kvartalsrapport. Det rapporteras om flera fina marknader och ytterligare växt. Räcker det för att aktieköpare skall fortsätta att investera i juvel företag.

Senaste årsrapporten för Pandora visade fina siffror och aktien steg med över 30% på få dagar. Det är stora hopp och eftersom marknaden visare postiva trender till att fortsätta investera kan det bli ordentliga vinster att hämta hem på kort tids investeringar just nu i Pandora.

Även Carlsberg och rederi företaget DS Norden kommer med kvartals rapporter i dag den 12 maj. Så följ med på diverse ekonomiska forum och hur framtiden ser ut. För Carlsberg mer försäljning ut i Ryssland är det alltid positiva tal att hämta hos Carlsberg som annars haft stora utmaningar att hålla försäljningtal de senaste månader enligt flera analytiker.

Tänk alltid på att kortsiktiga investeringar genom våra parnters här på Bank-invest.eu är mycket riskfyllda – håll dig inom de områden som du känner till. Se på både binära optioner och CFD trading för att hitta dina bästa alternativ till investeringar denna veckan eller de dagar det är kvartals rapporter från större företag och investera i dem som du känner till historien bakom, hur deras aktiekurser brukar reagera från olika håll om det är uppgång eller nedgång – allt jämför vad aktie analytiker förväntar. Uppgång är ju inte alltid det samma som uppgång i aktiekurser om förväntngar varit betydligt högre – då får du en Bullish market, aktiekurser är redan för hög innan kvartalsrapporten kommer.

Posted in: