Tysk ekonomi i framgång

Det europeiska lokomotiv har fått upp farten, det tar alltid lite längre tid jämför med de skandinaviska börserna eller den amerikanska. DAX30 i Tyskland, med de 30 tyngsta aktierna i Tyskland har nått sin högsta nivå inom de sista 2 månaderna efter ett större fall här sist på sensommaren, som de flesta andra börser också världen.

Tyskland tar tid, Tyskland är säkert!

Handlar du längre binära optioner, så är ofta tyska aktiver och aktier en bra idé att se mer på. Det känns lite säkrare, det är ofta också mer tryggt – helt enkelt för att saker tar lite längre tid i tyskland.

Du kan också med fördel handla Tyskland ett par dagar senare än USA eller Skandinaviska akter, index. Har det varit uppgång i Sverige, finns det ofta en chans att Tyskland kommer efter och återhämtar sig, eller stiger ytterligare en eller två dagar senare. Samma historiska tal visar sig väldigt ofta också upp mot USA.

Med binära optioner tjänar du också pengar på en nedåtgående marknad, så det gäller samma regler när USA faller igenom, så kan du med fördel se på tyska index inom binära optioner dagen efter eller bara ett par timmar efter.

Markanderna följer väl således alltid varandra – det är en sanning med modifikation. De följer varandra tätt, men många ekonomier följer heller inte varandra. Mest självständig i Europa är den engelska, som fortfarande är den som påverkas minst både inom EU, men också mot USA.

Posted in: