TradeRush – störst i Sverige eller hur ser det ut?

Optioner växer i en god fart, fler har funnit sin ingång på marknaden med våra binära optioner. Det börjar bli slagsmål om kunderna i Sverige och TradeRush är en av dem som helst säkert är längst framme.

Traderush växer och det är tack var just att man är duktiga i Sverige, på svenska och på den svenska marknaden, här hittar du också flest svenska aktiver, aktier och annat om det är svenska aktiver du tittar efter.

Starta konto hos Traderush

Så får du en god hjälp och en god start. Du får också en svensk account manager och du kan få kurser på svenska inom binära optioner.

Även om du helt säkert senare kommer att se på de stora valutakryssen, EUR/USD och USD/JPY så är det enklare om man är ny i branschen att förhålla sig till svenska aktiver som en start, men det kan bli tråkigt då handel möjligheterna på dessa optioner är för små, enkelt sagt för att intresset för dem är mindre och då får en mindre volatilitet på marknaden och inte flyttar så upp och ner (det som driver marknaden för binära optioner)

Livechat på Traderush

Som en av få binära options mäklare har TradeRush en riktigt god live chat, där du direkt kan få svar på dina snabba frågor i en investeringsvärld som lever och andar 24 timmar om dygnet. Det kräver ofta snabba svar och där är just live chat en stor fordel.

Det samma gäller om du handlar i de aktiemarknader som har öppet om söndagen, t.ex i Israel eller Arabemiraten. Det gäller också valuta handlare som håller igång alla dagar i veckan och alla veckor på året – stängt 2 dagar om året.

Det hela är lätt, snabbt och smidigt – det gäller hela Traderush.

Posted in: