Spekulationer om Oljans pris fortsätter

Som noterat tidigare är oljans pris rekord låg, men vi skall till 2008 för att hitta en pris på olja på 35 dollar per fat, men enligt canadian financal times kan det komma att hända kortsiktigt igen innan marknadsmässiga tilltag sätts igång.

Spekulationer delar på sig nu, och flera investorer börjar nu se köpläge på de aktier som reflekteras av oljepriser, det kan vara Lundin eller Statoil. Bägge har förlorat en del på sista tiden och snart kan det klart vara dags att kalla det för köpläge igen.

Ryska rubeln fortsätter sin rutschbana utför jfr med US dollar, men det bekymrar inte ryssland så mycket mer än de fortsätter stödköp i Guld, men rubeln har nu förlorat 42% av sitt värde under 2014. Det är en Gigantiskt fall på valuta marknaden.

Handlar du binära optioner, behöver du inte sitta så nervös som du gör om du äger själva aktivet. Här kan du fortfarande handla på de kortsiktade banor, känn efter vad dagens handel kommer att ge – är det i dag som det vänder för Statoil, eller är det om ytterligare ett par dagar framtåt.

Binära optioner är en ytterlig möjlighet att tjäna pengar, när marknaden speciellt med oljan just nu är mycket ner. Det faller som bara tusan, men du tjänar också pengare i den fallande marknaden om dina förutsägelser för marknaden bara går i samma riktning som dina binära optioner.

Posted in: