Spännande vecka att se på investeringar

Det är en del som händer inom online investeringar följande vecka och dessutom ett par stora helgdagar som delar upp veckan. Japan, USA och Tyskland står på mål för investeringar.

All japansk handel är stängt i dag den 24 November med tanke på att det är en nationell helgdag, men ser man senare på veckan så kommer Japan med både tal för deras Nationella Konsument index tal på Torsdag och därefter fredag med japanska arbetslöshets siffror, både indikationerna gäller för Oktober månad. Det är spännande för Japanska Nikkei index anses för att vara regulerat av staten, så japan stöttar sin YEN i stor stil.

Men det gör bara Japanska Yen och även Nikke om än mer spännande att handla, det är en volatilitet i den markand i stort sett hela tiden och därför kan man följa med Torsdag och fredag.

USA är stängt på Torsdag då det är deras stora Thanksgiving helgdag, det med Japanska siffror , bliver spännande att följa på valuta marknaden. Samt att USA innan thanksgiving ofta stänger hela kvartal 3 för intjänings säsongen på redovisningssidan.

I Europa är den på fredag spännande att följa Oktober försäljnings statistiker på Europas lokomotiv Tyskland, är det stigande betyder det ofta bättre index tal i stora delar av Europa.

Posted in: