Slut på 2014 med optimism inom binära optioner

2014 närmar sig sluttet för året och således också ett år med stor framgång för optionshandel och binära optioner

Ett år som är prägat att framgång – betyder också att det har varit flera jubelscener från många online investerare inom binära optioner. Det är flera optionshandlare som följt med och gjort fina vinster hos många olika online trading mäklare inom binära optioner de sista året, och framförallt de sista månader.

Med en stark dollar och låga oljepriser som fokus, har det varit spännande att följa de senaste månaders handel på olika mäklare för binära optioner. Det har varit stor uppgång i antalet av traders och antal optionsköp, då det har varit gynnsamma positioner att hämta.

Hur ser starten av 2015 ut

Flertalet aktier, kommer bestämt att skjutas iväg som kanoner istarten av 2015 – det gäller ofta läkemedelsföretag i starten på året. Då det bland annat bekräftas at Novo Nordisk fått nytt patent i USA.

Det som oroar i starten och som också IMF varit ut och varnat för är den ryska situationer, det läses en hel del om stora investorerer från ryssland som ser sin förmögenhet försvinna. Flera rika ryssar har redan flyttat stora summor pengar ut av landet – det är aldrig bra för en lands ekonomi.

Vad händer om det går snett – JA, i värsta fall kan vi se stora börsras, eller eventuellt en ren börskrasch. Så gäller det igen att se på options handle, binära optioner – så äger du inte aktivet utan tjänar också på en eventuell nedgång eller börskrasch om dina förutsägelser är korrekta.

Gott nytt 2015 från Bank-Invest.eu

Posted in: