Ser du möjligheter om världen faller ihop?

Finans ordspråket “köp på rykten och sälj på fakta” har aldrig varit attraktiv när det är spända världs situationer – det gör den nuvarande spända situationen i Syrien nästan till det motsatta “sälj på rykten”.

Vi har precs skrivet en nyhet om ljusa utsikter för framtiden , precis innan den nya utvecklingen i Syrien – som visar hur fort saker kan förändra sig. Dock är det inte online trading möjligheter som ställer de här frågor men mera sätter gång i möjligheterna.

Med handel på binära optioner tjänar man lika mycket på de riktiga val om marknaden går upp eller ned. Köp och sälj ersätts bar med Call eller Put. En krigshandling i Syren vill sätta hele den globala optimismen på en allvarlig test och finansmarkanderna blir mer turbulenta.

Handlar du med binära optioner behöver det inte vara ett problem men mer en möjligheter till intjäning. Den naturlia konsekvens är;

  • Oljan stiger
  • aktier faller
  • guld stiger – då fler investorer söker sig till en säker hamn

Allt beror dock på utvecklingen – krig och stora historiska händelser – har alltid haft stor påverkan på de finansiella marknader – detta blir inget undantag. Några drar sig helt tillbaka och avväntar marknaderna – andra tar en större risk och prövar att utnyttja möjligheter till stora förtjänst möjligheter.

Ser du historiskt på det – så återhämtar sig marknaderna till det bättre – men det är på det är på kort sikt du har möjligheter.

Posted in: