Positivt från USA igen och Ryssland i fritt fall

Det är många spännande variationer av online trading och binära optioner just nu. Vi kan lugnt påstå att det inte blir någon lugn avslutning på 2014. Det förväntas stor aktivitet på finanshandel.

Både USA´s forsatta optimism på marknaden, som kan hänga ihop med att Ryssland fortfarande är i fritt fall. Det kan nästan uppfattas som om det kalla kriget kommit till finansvärlden. Rubeln fortsätter att falla drastiskt och Ryssland står inför sin största ekonomiska kris i nutid, och det sätter Putins tålamod på bänken. Det påverkar väl också att USA , nu är bättre vänner med annars ryska vännerna på Cuba.

Hur skall det sluta med Ryssland i ena läget och USA som fortsätter at visa positiva trender. Det är givetvisbra för bland annat oljepriset, bensinpriset är billigare för oss som konsumenter, men det finns oroväckande många frågetecken om inte oljepriser stabiliseras lite högre än just nu (Dock har OPEC pekat på priser ner till 40 Dollar per tunna).

Ryssland och deras riksbank, gör allt vad de kan för att stabilisera hela ryska ekonomiska systemet men erkänner att rubeln inte nått botten ännu.

Det blir en hektiskt julhelg för de flesta stora banker, och även de stora online investerare och det kan bestämt finns många fina möjligheter inom binära optioner hela julhelgen.

Se efter följande och om de blir några nya trends på binära optioner:

  • Följ med vad som händer i USA, det styr finansekonomi och börser i hela världen just nu.
  • Ryssland kan väl inte krascha hela sitt ekonomiska samhälle?
  • Oljan spelar roll och inte minst OPEC om de minskar produktion eller inte?
  • USA har också öppnat upp till Cuba – som är gamla ryska vänner?

Det känns som en orolig finansvärld inte minst just nu. Det kan påverka mycket annat också.

Trevlig julhelg från Bank-Invest.eu

Posted in: