Politiska oroligheter – Dollar vs Rubel på binära optioner

Ryska rubeln faller och faller – som fortfarande ger möjligheter till förjänst på binära optioner – Rubeln har dessutom redan tagit en ordentlig törn under hela året.

Enligt Danske Bank så är valutan aboslut inte undervärderad, men med tanke på politisk situation i Ryssland, är både landet på väg till en recession och således faller också valutans värde ytterligare nästa år.

Rubeln har aldrig ansetts som undervärderad, då den har en starkt band ihop med alla oljehandel, med men vissa restriktioner nu för ryssland och fler på väg enligt politiska kommentatorer – är det inte mycket positiva nyhter för rubeln.

Dollarn som vi tidigare nämnt är en mycket stark valuta, speciellt här i vinterhalvåret helt fram till och med mars månad, därför kan USB/RUB ses som en mycket spännande handels aktiv här de närmaste månader.

Binära optioner är mycket kortsiktiga investeringar och med politiska situationer som den i Ryssland just nu, så är det ofta snabba och mycket drastiska ändringar i förhållanden, som klart påverkar valutakurser i hela världen.

Den ryska rubel lider just nu stora förluster – och den har enligt flera analytiker inte nått botten ännnu. Vi följer den vidare här på Bank-Invest.eu och följ med i andra kanaler på valuta sidorna, för att säkra dina investeringar på binära optioner USD/RUB – det är bestämt en spännade framtid fram mot jul.

Posted in: