Politikens roll i binära optioner

Så sent som i går nämnde vi 2 stora faktorer inom binära optioner, olja och US dollar – här kommer en tredje maktfaktor som inte är lätt att hantera – Politik!

Politken , och inte minst den ekonomiska politik spelar stor roll på all handelsplattformar för online trading i hela världen. Den spelar också stor roll på både guld pris och oljepris. USA är en världsmakt också här, samt sina stora samhandelsavtal med både kina och Japan. Därmed är också valutakrysset USD/YEN – alltså US dollar mot japanska Yen bland de största valutahandelskryss efter USD/EUR.

Här spelar också Japans regering en stor roll som ofta spekulerar på sin egen valuta och inte minst också manipulerar många gånger med den också.

Poltiken kan också spela stor roll in, när det sker större händelser i världen. Stora omvältningar, som vi tydeligt ser i de här dagar, spelar också in på all ekonomisk handel i världen.

Binära optioner i politiken

Har du koll på den ekonomiska politiken som spelas ute i världen, så har du en klar fördel inom dina handlar med binära optioner – det är helt bestämt ett 3 och minst sagt avgörande del inom binära optioner. Oljepriser är minst lika mycket politik som det är produktion och kostnader eller efterfrågan på det.

Just nu är det både , USA / Rysslands krisen, Rubel som går i botten och en US dollar på toppen. Förenade arabemiraten, som således är USA vänlig – hur länge kan de vara det med prisdumpning – när nästan alla intäkter för länderna kommer från oljan?

USA roll mot Irak och Iran – stora oljeproducerande länder, som hålls i kort snor och absolut inte kan klara av låga oljepriser i längden.

Följ med i de ekonomiska nyheter och du kan skapa en fördel inom dina handlar med binära optioner.

Se också vår nyhet från igår om 2 stora faktorer inom binära optioner som på bilden här visar 3 faktorer.

Posted in: