Opteck Trading plattform – bästa Demokonto och Mobil APP

Vi presenterar på Bank-Invest en ny plattform – Opteck.com. Läs våra informationer och recension av Opteck och lär varför du skall handla binära optioner just här. Här är en plattfomr, som är något helt annat än vi är vana till i binär handel – och det är bestämt positivt!

Opteck är din bästa demo start för binära optioner

Få upp till 50.000 dollar för att trade på deras demo konto – vi har länge letat efter en bra plattform där det är möjligt förutom hos Banc De Binary som också erbjuder ett demo konto. Opteck ger dig 50.000 dollar på demo konto som rådighets belopp, så kan du pröva det i en test miljö innan du sätter riktiga pengar in och spänningen stiger på Live trading.

Pröva demo konto för att testa olika strategier och de aktiver som du gillar och passar dig. DEMO kontot kommer med samma möjligheter som det riktiga kontot har med verktyg och handelsplattform. Det är ett stort värde i detta.

336x280_531f014b50acf.gif

Bästa mobil App för trading med Binära optioner

Opteck.com har bestämt en av de bästa Apps på marknaden för binära optioner – det faktum att de själva utvecklar all mjukvara till deras plattform, ser ut att bli en klar fördel när man flyttar det till mobil APP handel.

Handla direkt från din mobil. Opteck´s mobil plattform är ytterst proffsig och en avancerad handelsplattform. Detta nya teknologi säkrar dig den snabbaste och mest enkla – men framför allt också solida handelsplattform som Trader hos Opteck på binära optioner.

opteck.com_mobile_app

Läs mer på vår recension om Opteck här

Posted in: