Olja på lägsta nivå – beviset finns här

Vi som vanliga konsumenter, tankar och kör vår bil varje dag. Här är beviset på att oljan är på lägsta nivå på lång tid. Lägsta bensinpriser på 3 år. Det är härligt men varför?

Dagens billiga bensinpriser är inte på grund av Black Friday, som alla andra verkar sälja mycket produkter på. Black Friday är den amerikanska fenomen efter Thanksgiving och är uppkallat efter polismyndiheden i Philadelphia som gav fredagen efter Thanksgiving det namn på grund av stora problem just denne fredag

Nej, Oljepriserna är nere på lägsta nivå på Crude oil på många, många år och det ser också ut som om de fortsätter att sjunka ett tag ännu. Den amerikanska dollarn är fortfarande stark, många investera i guld just nu och alla trend ryttare, dem som satsar när marknaden går upp, är fortfarande optimistiska och investar mycket i uppåtgående aktier och håller därmed liv i en fortsatt uppåtgående trend på aktier och index markanden.

Det viktiga om du handlar optioner är egentligen inte om du kan mycket om olja eller priset på det nu, det politiska världsläge är det som styr oljan just nu. Så därmed sagt att fortsätter allt att se ut som nu, både i arab världen, i Ukraina och press på Ryssland, så kommer det nog inte betyda högre priser på bensinen på ett bra tag – det är vi som bilägre givetvis glada för men läget politiskt sett är ju inte det bästa.

Amerikanska marknaden är mycket stilla i dag, det är en halv helgdag mellan thanksgiving torsdag och helt fram till måndag – men nu på måndag kan man räkna med full fart på börserna igen från morgonstunden, och där har du chansen att se under de första 4-5 timmarna i USA hur marknaden reagerar och således följa tropp på binära optioner i Sverige eller Euorpa som ofta följer de första amerikanska timmars handel.

Trevlig helg därute i investeringsvärlden!

Posted in: