Kraftiga onsdagsvändningar i väntan

Grekland igen på spel att ändra på lånregler – påverkar stora delar av valuta och aktiemarknader i Europa när Grekland ber om att få ökade tider på sina lån till Europeiska central banken och IMF.

Det kan komma att bli en aktiv onsdag – både på aktiemarknaer i Europa och alla valutor “mot” Euron.

Grekland har i går “visat intresse” i att ändra på lånreglerna och förlänga sina lån med både europiska centralbanken och IMF. Något som tidigare inte mottagits positivt från någon sida. Frågan är ju bara hur längre grekland kan leva under ett enormt press, är det bra för Euroen och är det bra för Europa.

Centralbanken sitter i en rävsax och behöver stötta upp omkring Euroen och Grekland, speciellt med de mycket låga räntor som finns i hela EU just nu.

Det kan flytta både aktiemarknader men också Euron att försvagas ytterligare på kort, mycket kort tid.

Binära Optioner 2015

Att nämnas inom de positiva binära optioner är det många som investerat korretk och tjänat pengar på sina binära optioner på starten av 2015. Det har varit stora rörelser både på positiva aktiemarknader och positiva/negativa ändringar på valuta och forexmarknaderna. Flera CFD handlare har förlorat stora belopp på Schweizer franc – något som inte spelat så stor roll om de hållt hårt på kortsiktiga investeringar istället för mycket stora och riskfyllda CDF handlar – här kan förlusterna överstiga de insatta belopp.

Binära optioner är riskfyllt men med begränsade förluster till insatta belopp.

Posted in: