Grekiskt val skapar osäkerhet

Det grekiska valet med vinnaren från vänster fronten skapar en större osäkerhet i Europa och väntar gå imot Angela Merkel och de avtaler som som Grekland tidigare varit med till.

Kommer den nya regeringen, hur den nu kommer att se ut med samarbetspartner, att både undgå och samtidigt vägra betala de miljard lån som Grekland tidigare sagt ok på. Kan man inom EU bara gå bort från de avtal som man ingået och vilken uro startar det internt i EU.

Vågar Grekland att vägra betala sina skulder och vad lämnar det Merkel från Tyskland, ECB och IMF som varit hårda när de förhandlat tidigare med Grekland. Frågan är ju så också om den nya regering kan hålla de vallöfter som de uttalat sig om. Det är igen tvivl om att det är hårt, mycket hårt ekonomisk för Grekland – men klarar de sig utan EU?

Oroligheter är aldrig bra för aktie marknader, de flesta futures här till morgonen visar således en liten tillbakagång på de europeiska börs indexes. Stockholm handlas med minus 0,5%.

Att tjäna pengar på binära optioner i orostider

När det sker nedgångar i oroliga tider, som ofta händer vid olika typer av politiska engagemang – i detta fall är det så valet i Grekland så är det ofta både aktier och aktieindexes får sig en törn i handeln.

Här kan det vara riktigt bra att se på de möjligheter inom binära optioner som kommer fram. Det är korta investeringar med stor risk – men därmed är också vinsten riktigt stor på kort sikt.

Just oron är där som Binära optioner kommer till sin rätt med kort investeringsfront och snabba vinster – passa bara på för risken, att handla binära optioner är riskfyllt!

Posted in: