Förlorar USA sitt momentum upp mot jul

De första indikationer på ett lite svagare USA kom i går – inte så starka tal som USA presterat den sista tiden på aktie marknaden.

Den är många delar som spelar in vad som kommer att hända, men att det händer mycket är inte helt till att tro på. Olja har gått långt ned i pris, Euro har fallit riktigt lågt jämfört med dollarn, Guldet är i sjukande tempo.

Rekyl eller binära optioner

Du kan i dessa dagar gå och vänta på något typ av rekyl, aktiemarknaderna kanske börjar falla. Eller startar det med oljepris som kanske kan ses som “att den snart måste stiga”. De flesta av dessa aktiver spelar in på varandra i någon form. Går olje- och guld pris uppåt, känns det som om alla aktiemarknader kommer få det svårt i starten av 2015.

Det kan också influera vår svenska börs eller FTSE i UK om den amerikanska marknaden börjar att falla – så kommer säkert DAX i Tyskland följa efter också, frågan är hur lång tid det tar. Där kan du antingen handla rekyl på CFD med stor risk och riktigt stora vinster, eller hålla dig inom binära optioner, upp eller ned optioner – där insatsen är mindre och vinsterna fortfarande stora i en mycket rörligt marknad.

Det är en sak vi kan vara helt eniga om inför starten av 2015, marknaden kommer bestämt att röra på sig, frågan är var och när?

Posted in: