Dollar för dyr för vanliga investerare

Flera valutor sjunker just nu i värde jämfört med dollarn, både japanska yen, brittiska pundet och rubeln fortsätter att falla jämfört med dollarn

Betyder det således att dollarn är för dyr nu – nej det kan man inte säga, men amerikansk ekonomi återhämtar sig sakta men säker, stor del har med olje priset att göra ute i bland annat arabvärlden, som agerar soldater för USA, när presset skall läggas på bland annat Irak. En annan poäng här är att Ryssland köper betydligt mera guld nu än tidigare.

Det hela ger en förvrägning av att Engelsk ekonomi eller europeisk ekonomi inte går så bra som den amerikanska, men index tal visar att england och Europa inte alls går så dåligt. Den engelska inflationen håller sig under den nivå som Bank of England haft som mål helt sedan Januari iår. Därimot så håller de flesta riksbanker sig också till mycket låga räntor för att fortfarande få bättre fart på hela sin ekonomi.

Men det intressanta för binära optioner just nu är givetivs både de politiska hållnigar och vad som händer med prispress på bland annat olja, som påverkar dollarn i stora steg just nu, samtidigt som vi nordbor är glada för de lägsta bensinpriser och diesel priser på många år – så kan det väntas en rekyl, om dollar går ned och olje priset går upp. Så blir allt betydligt dyrare för oss på kort tid. MEN var hamnar dina investeringar på binära optioner – Dollarn fortsätter säkert att styrka sina förhållande ett par veckor framåt om vi inte ser Oljepriset ändras.

Posted in: