Binära optioner och handels signaler

Med binära optioner har man hittat det mest enkla set up för online trading någonsin. Här är inga former for Stop loss eller Traget priser att se upp för – det är dig mot marknaden utan säkerhetsnät. Vinster utbetalas direkt och eventuella förluster är fastsatta från starten från din ursprungs investering – det kan inte bli enklare än så här att testa daytrading.

Inom handel med binära optioner tillåts både att man handlar med och mot marknaden. Du får här helt unika möjligheter att följa signaler och trends i fallande marknader och till och med kunna tjäna pengar på den förutsägelse. Du kan handla upp eller ner på allt från Aktier, Index, Valutor eller råvaror – bredden är enorm.

Hur visar sig signaler för binära optioner att vara annorlunda mot andra former för finans handel?

1. Det är extremt enkelt – du “satsar” på hur marknaden utvecklar sig på kort sikt – det är två val , upp eller ner.

2. Det gör ingen skillnad om marknaden går upp eller ner med 5% eller 10% – du skall inte tänka på varken procenter eller pips. Din vinst/återbetalning beror endast på om det går upp eller ner, och inte hur mycket upp eller ner som marknaden går.

3. Allt är förutbestämt. Du behöver inte tänka risk/reward. När din option är köpt – så är alla spelreglerna på plats, antingen vinner du eller så förlorar du det bestämda beloppet, varken mer eller mindre!

4. Från en enkel plattform får du möjlighet att hanlda allt från aktier, index, valuta och råvaror. Du kan hanlda i hela världen, inga begränsningar – så valen är enorma med binära optioner.

5. All handel är utan extra utgifter. Du behöver inte tänka på spreads, kurtage eller avgifter, som både ändrar och minskar dina vinster.

6. Du behöver inget större start kapital – öppna konto från 100 dollars. Binära optioner kräver inte flera tusen kronor i uppstart, som så många andra finansiella hanldar gör

Viktigast att tänka på inom alla finansell handle är att en del optioner går positivt för dig, andra gör det inte. Det typiska med binär optionshandel ger maximalt ca 80% i återbetalning vid vinst, där förlusten nästan alltid är 100%. Med den tanken i påminnelse hela tiden, så skall du ha fler vinnande positioner än förlorade positioner – bara för att “break even”. Vid andra typer av finansiella handel, kan du göra många små förluster – men en enkel stor vinst kan göra att du för allt tillbaka. Så fungerar det inte med binära optioner.

Var ligger så skillnaden?

I själva verket är det inga reella skillander på själva tillgången av handel med binära optioner eller annan finansiell handel – det är de samma marknader och de samma marknadskrafter som man är igång med. Binära optioner är bara mycket enklare – med fastsatt risk för varje position och allt var som kan räknas som besvärligt inom finansell handel är borttaget.

Den största skillnad mot vanlig finans handel är att man aldrig äger det aktiv som man investerar i. Plattformen handlar heller inte aktivet – men ställer en simulerad handel upp till rådighet för dig. Det betyder att det är plattformen som förlorar när du vinner – det skall man alltid ha i tanke när man får informationer och erbjudanden från plattformen. Plattformarna vill gärna att du handlar mycket! Så länge att du som daytrader tänker på det och dessa förhållande, menar inte vi att det är några problem omkring det.

Posted in: