Binära optioner i Sverige – Avanza och Nordnet

Flera har kommit med frågor om just binära optioner på svenska plattformar. Här är ett par exempel på vad du kan leta efter eller titta på när det gäller mer lokala möjligheter. Dock innebär det långt från alla de möjligheter som finns på de plattformar och mäklare vi rekommenderar här på Bank-Invest.eu

IG markets är en stor svensk aktör, har kontor i Sverige med flera svenska analytiker. Binära optioner är en produkt som finns hos IG, men här finns också CDF handel och forex/valutahandel. IG är duktiga och kan närmast jämföras med skandinaviens största bolag inom online investering – danska SAXO bank. Kända från cykel världen för er som följer med i Tour de France eller Giro de Italia.

Du kan handla binära optioner på stockholmsbörsen NASDAQ och här kallas de för vanliga överunder optioner. De kan också kallas för digitala optioner. Det fungerar i stort som på alla andra trading plattformar.

Flera kända svenska binära options mäklare

Här kan nämnas bland annat Nordnet och Avanza. Avanza har varit bland de första inom alla sina segment, om det handlar om investering eller sparande – så är Avanza alltid i första led med innovation och produkter. Binära optioner hos Avanza handlas nästan endast till slut dagen. Det vill säga har kursen gått upp eller ner innan dagens handel är slut på stockholmsbörsen, så det är inte så många olika valmöjligheter med olika områden. Det handlar om OMX30, vilket index det ligger på när dagen är slut – men det finns flera olika slutkurser att välja mellan.

omx30-stockholm

Nordnet har bland annat Webtrader 5.0 men erbjuder inte just nu direkta binära optioner. Nordnet är betydligt större på vanlig aktiehandel och har många riktigt fina hjälpmedel och även social trading delar, så du kan följa succéfyllda traders och sparare hos Nordnet.

Posted in: