Binär options handel i praktiken

En av grundstenarna att “binary options” fått så många Online Traders rund omkring i världen är den enkla handlesformen. Med ganska lite träning och utbildning är du snabbt igång med online trading inom Aktier, råvaror, Forex eller index.

Strukturen och handelssättet är mycket enkelt – går det underliggande aktiv upp eller ner! Det är det val som du skall ta, du bestämmer därefter tidshorisonten och ett belopp – så är din handel aktiv. Handelsplattformen handlar inte ditt aktiv men erbjuder ditt en live marknad med realtidskurser. Du satsar mot plattformen, som förlorar den förutbestämda tillbakabetalning – om du slår marknaden!

Binära optioner är utan avgifter och kurtager

Plattformen är “huset” – de arbetar från en realtid från börserna på de gällande aktiver. Det föregår ingen riktig handel och därför undgår man avgifter och kurtage. Det är på så sätt omkostnadsfritt – det du riskerar är din insats.

Binary Options är den enklaste form för online trading – ingen annan produkt är så enkel. Alla faktor är på plats innan handeln startas. Du vet vad du kan förlora och du vet hur stor förtjänst du kan göra. Det gäller att se markanden i framtiden – vilket kan vara nog så svårt.

Framåt i tiden kan du utveckla dig med flera produkter – som gör handlesformen mer utmanande – men fortfarande är det enkelheten som gör binära optioner populärt. De olika plattformar har alla olika set ups – därför är det en god idé att läsa igenom de olika informationer och recensioner här på Bank-Invest – så hittar du den plattform som passar dig bäst.

Posted in: