BD Swiss binära optioner trading set up

I denna veckan har vi fokus på Banc de swiss eller BD swiss som de nu heter. Plattformen är från Spot Option och har alla de möjligheter och funktioner som Spot option erbjuder.

BD swiss har just ändrat deras minsta insättning från 100 euro upp till 200 euro för att öppna ett konto hos dem. Vi tycker på Bank-Invest att det är lite olyckligt och har appellerat till BD swiss att man går tillbaka till de 100 euro igen. Vi väntar fortfarande på svar med BD swiss är inte avvisande i första omgång.

Fördelen med den relativt låga uppstarts inbetalning är att nya traders kan pröva plattform till en låg första inbetalning. Det skall dock sägas att BD Swiss fortfarande är en av de mest populära aktörer i Sverige och hela Skandinavien och vi har aldrig upplevt problem hos dem och hoppas därför att deras höja första inbetalning inte är avskräckande – det skall det inte vara här från vår sida iallafall.

Vad erbjuder BD Swiss av möjligheter

BD swiss plattformen är en modern plattform som erbjuder ett stor och brett utval av aktiver och verktyg inom handel med binära optioner. Online Trading hos BD swiss är enkelt och snabb, som svensk får du en plattform som är på svenska!

Hur handlar man binära optioner hos BD Swiss:
Klassiska binära optioner

1. Välj ditt aktiv som du vil handla från
2. Välj “call” om du tror at aktivet är på väg upp och välj “put” om du tror aktivet är på väg ner.
3. Välj det belopp du vill investera för
4. Få återbetalning på upp till 75%

Detta är det klassiska format för binära optioner – här handlas optioner i Daytrade format med mycket korta tidsperspektiv. Här finns också de helt korta tider på 30 / 60 / 120 sekunders handlar – som är mer live betting. Generellt rekommenderar vi inte de helt korta handlar, men de har en kul vinkel, med små belopp som bör investeras.

Mera avancerade verktyg hos BD Swiss

BD Swiss erbjuder också mer utmanande trading möjligheter – som skall användas till den binära options handlare som har lite mer erfarenhet. Du som är nybörjare rekommenderas inte att starta här:

  • One Touch trading (välj själv din target price för en evt. handel)
  • Ladder ( kombinera flera strike price)
  • Pairs ( välj två aktiver och sätt dem upp mot varandra )
  • Long Term ( Längre tids perioder – denna kan vara intressant även för nybörjare som är duktig inom sitt område – specifikt på vissa aktiver)

BD swiss är efterhand en av riktigt många plattformar med licens från CySec på Cypern. Det är en av de plattformar med störst fokus på Sverige och Skandinavien – sitet är översatt till svenska och nästan all kommunikation sker på svenska.

Läs recension – BD Swiss här

Posted in: