Bank-Invest.Eu paket från BDSwiss

För att få den bästa starten med handel på binära optioner lär mer här. Vi är eldsjälar inom binära optioner hos Bank-Invest.eu – därför har vi nu i samarbete med BDSwiss satt ihop ett start paket för att få en så bra start som möjligt.

Vi har sökt efter en plattform som tar hand om de som är nybörjare inom för området, det har vi nu hittat och skräddasytt en paket för våra användare.

De första 30 dagar, när du är ny användare hos BDSwiss – får du:

– VIP Kund support

– 50 % riskfri handel upp till 200 Euro

– Gratis E-bok

Det betyder att på alla vardagar kan du få individuell support och investerings rådgivning från BDSwiss expterter. Har du en fråga , så är det bara att köra på !

Allt är svårt i Starten och det är därför att vi glatt kan säga att du inte kan förlora mer än 50 % av din investering de första 30 dagarna om du använder dig av detta start paket. Investerer du upp till 200 euro får du alltså 100 euro av dem tillbaka (risk fri trading).

BDswiss e-bok är din – skrivet av finans experter, här är det råd om strategier, tips och analyser av de möjligheter som finns inom binära optioner.

Vid detta start paket är start gränsen 200 euro – du kan också välja de vanliga 100 euro första insättning – men får så inte fördelarna ovan.

 — Erbjudandet är tidsbegränsat

Posted in: