Apple succé leder till nedgång på börsen

Ibland är det ju inte att akite priser hänger ihop med det som vi förväntar som mindre sparare och aktieägare – därför kan det vara binära optioner, som skall ge dig en fördel med att tjäna pengar på nätet. Hur kan Tim Cook ha problem, och nu blanda in valuta också för Apples resultat de sista kvartalet?

Ja när man haft så stor succé som Apple har, med det största marknadsvärde någonsin på en firma och en kontant behållning just nu på ca 216 miljarder US dollar, så kräver aktie marknaden och analytiker mer – mer vill alltid ha mer. Apple aktien förlorade senaste året cirka 5 % från sin topp notering tidigare på året, iPhone försäljningen stiger inte i samma takt som tidigare MEN den går heller inte ner. Det gäller också iPad försäljning och deras iWatch tros inte bli samma succé som tidigare lanceringer och är egentligen Apples enda stora nyhet under hela 2015 förutom ett par upphottade iPhones och en nyare Apple TV.

Så skall Apples marknadsvärdi öka ytterligare, det vill säga att aktien skall fortsätta sin himmeflykt och stiga ytterligare krävs nog en helt ny produkt och ett misslyckande med nya iPhone 7 som är på väg får för allt i världen inte ge bakslag.

Dessutom nu med en mycket stark US dollar – så blir också priserna generellt högre, då Apple betalar mer för sina produkter när de köper det. Därmed spelar valutan en större och större roll för Apple egentligen för första gången på 5-6 år – där dollar varit betydligt billigare.

Så ett par enkla kryss här, kommer US Dollarn att gå ner snart – så åker Apple aktien upp igen. Fortsätter US dollarn att stärkas, vilket mycket tyder på från FED och dess informationer om att det kan komma initiativ redan i starten av 2016 men upp till 4 gånger totalt under 2016 att styrka US dollar ytterligare, så är nog inte Apples aktiekurs längre på sin lodrätta stege uppåt.

US dollar kommer säkert att styrkas ytterligare, och kan få stora följder om också USA släpper mer på att sälja din egen Olja också – som tidigare bara varit för den amerikanska marknaden, speciellt när Oljan är på ett bottenivå som sällan setts i nyare tid.

Binära optioner på US dollar, Olja och Apple aktier

Alternativer nu är självklart, när marknaden rör så mycket på sig som den gör med just de här 3 aktiver, Olja, US dollar och Apple aktien – dessutom kan man klart se att de har ett sammanhäng alla 3. Flyttar den ena på sig, så är det nästan säkert på att en eller 2 av de andra också göra det.

Då har du 3 möjligheter här inom binära att tjäna pengar, istället för att sätta dina pengar in på en av de aktiv, små kortasiktiga investeringar inom just rörliga delar på marknaden just nu.

Posted in: