Apple aktien – fortsätter den sin raketfart?

Apple aktien är stor, mycket stor och dominerar fullständigt den amerikanska NASDAQ börsen med ett värde som överstiger 20 %. Är det bra eller dåligt?

Det fina med Apple aktien är ju att den fortsätter att stiga och analytiker pekar nu på att det är den första aktie eller rättare sagt bolag som uppnår ett värde på 1 biljard dollar – det är en bit dit ännu.

Apple aktien handlas hela tiden, istort sett dygnet runt och därför är den mycket attraktiv inom binära optioner – desto mer det händer på själva aktivet hela tiden, desto mer sker det på marknaden och du skall spotta som vanligt om det är upgång eller nedgång. Du tjänar fortfarande pengar både upp och ner i marknaden, bara du har gjort det riktiga valet från starten.

Men flera aktier följer också efter Apple, speciellt de som också producerar mycket av kompontenterna till Apple, det kan nämnas bland annat SanDisk – som ofta hänger på apples uppgång ett par dagar efter Apple så att säga berättat för marknaden hur det går för dem. Desto bättre och ljusare utsikter Apple har, desto bättre har ofta också deras underleverantörer det.

Följ med på både yahoo finance och på google finance – så har du en fin tillgång till både NASDAQ och till Apple aktien med snabba ryck och fina intjänings möjligheter.

Posted in: