Alibaba aktien finns nu att handla hos Banc De Binary

Fredag den 19:e September 2014 gick Alibaba på börsen i New York – New York Stock Exchange ( NYSE ). Den kinesiska internetgigant Alibaba slot alla rekord vid deras börsnotering i September och håll på själva introduktinosdagen en hög växt med stigning på 38 procent.

Introduktionen på börsen imponerade flera analytiker som hade svårt att få armarna ner igen. Flera online trading plattformar erjbuder nu aktien på binära optioner och har fått stor uppmärksamhet de sista veckorna. Alibaba tog alla ekonomi head lines i lång tid då man ryckte in på börsen med ett marknadsvärdi på svimlande 228,5 miljarder. Det är dock normalt att akiter i denna storleksordning har större utsvängningar i dagarna vid börsnotering och att investorer skall finna sig till rätta och hitta marknadsvärdiet.

Banc De Binary har du handel med Alibaba via binära optioner

Som en av de första plattformarna inom binära optioner kan Banc de Binary nu erbjuda handel med Alibaba aktien. Vågorna har gått högt omkring aktien hela tiden och det har Banc De Binary tagit till sig och erbjuder den nu på deras högteknologiska trading plattform.

Få upp till 80% vinstutdelning på din handel med Alibaba aktien hos Banc De Binary om du kan förutsäga aktiens riktning inom en viss period som du själv väljer – är du riskvillig kan du nu sätta 50 dollar på aktien och få en förtjänst på 40 dollar på en kort siktigt investering.

bancdebinary-alibaba

Med Banc De Binary kan du starta ett handelskonto för 250 dollar och samtidigt få ett demokonto som gäller i 24 timmar. Där kan du pröva om du är bäst till handel med aktier, index, råvaror eller valuta/forex.

Vem är Alibaba

Alibaba är en relativt nystartat firma som startates 1999 av Jack Ma. Tidigare engelska läraren är nu en av Kinas rikaste män, det har han uppnått på mindre än 20 år. Alibaba har i dag ca 80% av Kinas e-handel och företages omsättning är större än Amazon och eBay tillsammans. Den stora amerikansk internet sökmotor Yahoo ägde hela 22 procent av Alibaba innan börsnoteringen.

I starten var Alibaba en kanal för mindre kinesika exportörer och entreprenörer, som hade den gemensamma faktor att sälja deras varor til lutlandet. Nu kommer den största delen av omsättnignen från 3 olika handelsplattformar – Tmall, Taoboa och Juhuasuan, där Taobao är den allra största som erbjuder Kineser att sälja och köpa produkter.

Posted in: