Aktier och aktiemarknader fortsätter att stiga

Är det så enkelt nu, så finns det fina pengar att tjäna på binära optioner, flera analyser tyder just på detta här i höstens sena timmar.

Kan det vara så enkelt att vi ser att aktiemarkander forsätter att stiga här under kortsikt, som bra kortsiktsinvestering. Många analyser säger just nu ett stort och rungade JA till det. Varför, enkelt sagt är marknadskrafterna satt ur spel just nu, Centralbankerna är rädda för vad som kan komma att hända om de höjer räntor, låga räntor förväntas därför i en ganska lång period i framtiden. Centralbanken håller helt enkelt handen unden priserna på aktiver nu och dämpar för den stora skuld på centralbankernas behållning och balans.

Det innebär också att de investorer som är glada för uppåtgående trends, fortsätter att investera stort, det hjälper till att forstsatt hålla gång i den uppåtgående trends som finns i den total aktie marknad. MEN det är samtidigt ett stort men och att traditionella och säkra investorer och slått sig ut från aktie marknaden, och går över i Guld, det har bland annat skett mycket i Ryssland på den sista tiden.

Det är över 1 år sedan som de flesta “säkra investorer” sa att hela markanden är bullish, dvs. övervärderad, men ändå fortsättter aktier att stiga, också de amerikanska som av många i Skandinavien anses allt för dyra som en start.

Posted in: