Aktier eller index med binära optioner

IBM eller DOW Jones Index – IBM fick en stort dropp och fall på deras aktiekurs med presentationen av Q3 2014 rapport på börsen i New York, detta på grund av alarmerande siffror och dystra framtidsutsikter.

Med binära optioner kan du både handla själva IBM aktien, men också några av de index, där IBM har stort inflytande på marknaden. Det är därför du igen skall känna till sammansättningarna som påverkar index kurser och det baserat på de individuella aktie informationer.

International Business Machines Corp. – Som omtalas som IBM på New York Stockh Excahnge – NYSE är en av de tunga teknologi aktier i USA, aktien har därför ett stort inflytande på den generella bild på index inom det område. Den aktie är ofta med på att forma daglig dagen positivt eller negativt. Som daytrader inom binära optionen står du ofta inom valet om du skall handla individuella aktier eller hela aktie index.

Minimera risken med index optioner

Alla känner till att individuella akter har ostabila perioder över vissa tider, därför kan man som huvudregel ta fördel av denna osäkerhesfaktor med att just handla hela index tal på binära optioner. Aktier kan under få sekunder eller minuter göra stora utsvävanden, både upp eller ner i marknaden och detta kan skaba större problem för de flesta online daytraders. Fördelen således att se på hela aktietal och aktieindex är att man följer indexets värde baserat på en total sammansättning för alla individuella aktier, därmed handlar du på bakgrunden av genomsnitt av kurserna av flera aktier.

IBM´s Q3 rapport var dock en påminnelse till oss alla att ovanstående inte alltid passar och att det alltid är finns undantag för alla regler. IBM har en såpass stor tyngd och påverkan av index siffrornas genomsnitt, att de kan skapa problem för alla handlare på hela index tal, vilket vi såg tydligt för Q3 rapport från IBM´s CEO Ginni Rometty.

På trods av möjligheten i binära optioner att handla både i uppgång och nedgång, vill det i detta fall ha lurat många på en dag som generellt sett pekade på positiva tendenser, slutade i minus. Det är igen det viktiga att känna aktiens uppbyggnad från botten och den stora påverkan den kan ha. En annan aktie som också påverkan IBM är nutidens största aktie APPLE – som ligger i samma TECH sektor i USA – det påverkas således också negativt i TECH.

Nyhets info och andra indikatorer på aktie marknaden är värd att följa upp på när vi ser på ovanstående och handel med binära optioner. Generellt sett är aktiver inom binära optioner fullt med de stora aktier och stora företag – därför är det viktigt att ha med denna bakgrund och se historiskt hur index tal baseras på flera stora aktier och kan därmed påverkas positivt eller negativt av enkeltstående stora aktier.

Posted in: