Är du en positiv Daytrader

Det finns dem som bara investerar när marknaderna går uppåt, de har haft ett bra 2014 med framförallt den amerikanska S&P500, som haft uppåtgående på 8 månader av 11 under detta året

Positiva day trader eller uppåtgående investerare, finns det flera av. Det är dem som investerar mest eller nästan endast i tillväxt marknader, eller när marknaderna går uppåt. Den mest tankeväckande del av det är att de investerare är såpass stora att de själva kan hålla gång i en uppåtgående trend eller marknad i lång tid. Det är stora belopp det handlar om och flera som fortsätter att pusha framförallt aktie markander och index i en positiv riktning.

Betyder det en bullish marknad

Ja, egentligen är det inte annat än att jämföra med bostadsmarknaden, när flertalet forsätter att betala mer och mer for bostäder så är det risk för en bubbla. Det samma gäller aktier och aktie index. Fortsätter de här positiva trender, med fler och fler positiva investerare att hälla pengar i de aktier som går bra. Så finns det risk för en bubbla och att den till sist spricker är det inget tvivl om.

Den stora frågan är ju så när den gör det ?

Binära optioner i en bubbla

Därför kan det vara en idé att handla på binära optioner i en bullish marknad på aktier. Du kommer inte få stora förluster om den bubbla spricker, du handlar på mycket kortsiktiga optioner. Du äger aldrig en aktie, du spelar vidare på om aktiern fortsätter att stiga, t.ex inom en vecka i framtiden. Därmed riskerar du inte hela investeringen utan bara den del du väljer att lägga t.ex vecka för vecka.

Posted in: