Praktisk snabb guide till handel med binära optioner online

I denna snabb guide ges först en kort förklaring på begreppet binära optioner, som också kan kallas för “digitala optioner” eller “Allt-Eller-Inget optioner”, på engelska är det “Digital options”, “all-or-nothing options” och “Fixed Return Options (FRO´s)” Efterår vill vi förklara risken med binära optioner och framhäva de anledningar som gör att du skall välja binära optioner.

Vad är binära optioner?

Binära optioner är i sin enkelhet förklarat en förutsägelse av hur priset på en aktie, ett index, en valuta eller råvara kommer att utveckla sig inom en bestämt tidsperiod i framtiden. Binära optioner är en enkel internetbaserad investeringsform, där resultatet jämfört med konventionell finanshandel visar sig blixtsnabbt.

Det är viktigt att du som handlare inte äger handelsvaran eller aktivet men blott skall förutse vilken väg aktivet (asset) kommer att röra på sig – upp eller ner. Priset på själva aktivet spelar därför egentligen inte någon roll, utan det är förutsägelsen som är det viktiga om det är sant eller falsk.

Binära optioner kan ses som ett finansiellt verktyg som endast har 2 utfall. Det är true/false bet som det satses på, t.ex om du som handlar anser att en speciell asset, låt oss säga det är en aktie här, kommer att gå upp eller ner innanför den bestämda tidsperiod som du själv ofta kan välja genom flera alternativ.

Hur fungerar binära optioner?

Binära optioner är ett erbjudande på ett kontrakt med ett finansiellt aktiv. Optionerna har på förhan den fastsat förtjänst, med ett tidsbestämt kontrakt som kan vara allt från få minuter till dagar eller veckor in i framtiden.

Call eller Put Optioner

En “Call option” ger dig som köpare en förtjänst när aktivet stiger i pris jämfört med utgångspriset som blivit erbjudet. “Put optioner” är när du som handlare kan tjäna pengar i en nedåtgående marknad, put optioner ger dig en förtjänst när du förutsett att priset på aktivet kommer att gå ner till ett nivå under utgångspriset. Skulle Optionen sluta i exakt det samma pris som utgångspriset, kommer ditt investeringbelopp att betalas tillbaka till ditt konto – ingen vinst eller förlust.

Vad är risken med binära optioner?

Det är alltid en risk involverat då det är spekulationer inom finansiella handlar. Binära optioner är ingen undantagelse av dessa risker, fördel är att din risk är med synlig här, då du känner risken på förhand hur mycket du kan förlora. Du kan aldrig förlora mer än du satsat då det inte spelar roll hur stort ett kursfall eller kursstigning de valda aktiver har när optioner går ut.

Varför skall du välja binära optioner?

Först och främst för det är spännande – sedan är det både enkelt och mycket lätt tillgängligt.
Tror du på att Dollarn är på väg upp, säger din analys om valuta marknaden det samma, har du den rätta strategi och magkänsla, så väljer du snabb en “Call option”.  Så enkelt är det!

Är det svårt? Tro oss, genom många års erfarenhet så kan det vara svårt, men desto mer du läser på de finansiella marknader och desto mer rutin du får desto mer spännande blir det. Dessutom blir känslan ännu bättre när du så lyckas. Så vår bästa tips är att göra dina förberedelser så noggrant som möjligt, läs på din hemläxor och du har chansen att lyckas med binära optioner. Vi önskar din lycka till med din succé inom området.