Pröva binära optioner gratis med ett Demo Konto

Få en bra start med din online handel med binära optioner genom gratis Demo konto. Få en känsla av din valda online mäklare eller dina online trading plattformar och få med dig logiken i Call eller Put optioner.


En naturlig tvivl eller skepsis är en sund egenskap när du analyserar det finasiella marknaderna. Därför låter det också lite för bra för att vara sant, att man kan tjäna snabba pengar på att “bara” förutse det kommande priset på ett finansiellt aktiv eller asset. Du blir inte rik från en dag till en annan, men det är möjligt att tjäna förnuftigt med pengar inom en inte allt för lång framtid på denna nya och alternativa handelsform online – Binära optioner.

Är du fortfarande i tvivl?

Härligt! Hos många trading plattformar och online mäklare har du möjligheten att starta med ett demo konto – helt gratis. Här får du en unik möjlighet att testa hela trading plattformen och inte minst, dina egna insikter och vetande om binära optioner. Du prövar helt enkelt gratis innan du sätter riktiga pengar in på ett trading konto. Du testar alltså binära optioner helt riskfritt och utan huvudbry. På några online trading palttformar har demo kontot full tillgång till det helt realla handels plattformen, men andra plattformar har valt att ha mer reducerade online möjjligheter från ett demo konto.

Minsta insättning eller deposit

En del online trading plattformar ger dig fri tillgång till demo kontot, där några andra kräver ett mindre insättsnings belopp för att använda sig av deras service. Detta är egentligen tänkt bara för att sortera bland de seriösa och inte så seriösa investerare och privatpersoner – har du lyst till detta förväntar online mäklare inte något problem med en liten deposit. Känner du dig inte trygg med online mäklaren är det i de flesta fall möjligt att ta ut pengarna igen – en eventuell bonus följer dock inte med, den är förlorad. Online mäklarens klara fördel är att det är kortare väg att få dig att investera LIVE när du har satt pengar in på deras plattform. Se efter och läs noggrant, det bör inte vara några utgifter förbundet med ett demo konto.

Träning i handel med binära optioner

De allra flesta online mäklare och online trading plattformar har ett stort val och möjligheter av material i “träningslokalen”. Du kan nästan på alla plattformar välja mellan e-böcker och video träning. Allt för att du snabbare skall lära dig om online trading och binära optioner. De lär dig också att navigera runt snabbare och enklare på hemsidan, då det ibland kan gå fort i handel med binära optioner. När du är ny  rekommenderar vi också att läsa andra objektiva guider, samt lyssna och lära av det träningsmaterial som finns tillgängligt hos online mäklarna.

Lär av dina erfarenheter och dina fel

Du kan läsa om binära optioner och online trading dagen lång men du kommer först igång när du fått en demo konto eller startat att handla på riktigt. Du skall räkna med att få lite skit under naglarna innan du lär dig allt om binära optioner. Här är ju givetvis demo kontot den enkla ingången till att att lära sig att handla binära optioner, både enkelt och riskfritt. En fantastiskt ingång till en ny och spännande värld inom finansvärlden.